Komik::Nikmat yang jarang disyukuri

“Belajarlah bersyukur ketika mendapat keuntungan dan belajarlah tersenyum ketika menghadapi kerugian”

Kata Penulis::

Masa kat PLKN dulu,ada sorang kawan kata,setiap kali sebut nama saya,setiap kali itulah dia ingat untuk bersyukur kepada Allah..Mulut ketawa tapi hati syahdu sekali.terharu saya mendengarnya….Alhamdulillah..Terima kasih Mak Ayah..
Advertisements

Life::Seni lukisan jari.

Masa kecik2 dulu,mak suka sangat lukis kartun kat jari..Lukis mak,ayah,kakak..
Tak sangka seni tu sangat femes sekarang.huhu..comel la..

Suka sangat tengok jari bermuka tu..Yok kita usha skit gambar jari bermuka yang kiut miut ni..

Hai..Selamat berkenalan.Nama saya Yubi..Saya seorang pelajar di Universiti  Pāmu ..
Nampak smart kan saya..:P


Saya belajar di jepun..Fuh..sangat sejuk disini..
Saya bercita-cita nak jadi Angkasawan..

Ini atuk saya yang hensem..

Ini Sahabat baik saya yang chubby..
Ini papa dan mama saya lah..
Sweet kan..
Mcm biasa lah..bila ada masalah..mak selalu menggelabah..
Ayah cool je..:>

Dulu,masa zaman sekolah,saya seorang penyanyi koir yang sangat hebat..
Tapi,saya tak suka sangat leader saya yang berlagak tu..Saya rasa saya lagi hebat kot dari dia.Jadi,saya keluar dari koir.
Kemudian saya masuk pulak kelas tarian..
Bling2..

Hai..musim panas dah tiba..hari ni saya ada summer party..


Enjoy gile.saya makan puas2..sampai habis..Kawan sy tak sempat nak merasa pom.
Sorry,buddy.


Uwek..hari ni saya tak sihat..Saya termakan ayam kfc basi kat parti semalam..


Jadi,saya tenangkan fikiran sambil melihat keindahan alam ciptaan Allah..


Sampai rumah,saya tengok rumah saya gelap sangat..Ada lilin je.Aneh.
Takde elektrik ke??Oh,lupa pulak.hari ini ‘Earth Hour’ la.
Kami amat menyokong hari bumi..Sayang bumi~
Tapi..jiran sebelah sambut purple day??
Apa tu??biarlah mereka..asalkan tak terpesong sudahlah..
Ehem,dah abis.Itu je lah cerita saya dan kawan2..Sampai ketemu lagi ye..:>

Anda ada seni lukisan yang lebih menarik??kongsilah bersama kami..